4 Temmuz 2014 Cuma

E-Ticarette IBS Farkı


İnternet sayesinde sınırların kalktığı bir dünyada yaşıyoruz. Eskiden sadece ürün tanıtımı amacı ile kullanılan internet, günümüzde bir pazarlama ağı olarak hayatımızdaki yerini aldı ve böylece e-ticaret devri de başlamış oldu.

E-ticaret uygulamalarının büyük önem taşıdığı günümüzde, birçok firmanın kendi e-ticaret sitesini kurarak satışlarını gerçekleştirmeye başladığını görebiliyoruz. E-ticaretin bir lüksten çok bir uygulama zorunluluğu olmaya başladığı şu günlerde, bu uygulamaların gelecekte tek bir satış prensibi halini alacağı muhakkaktır.

Yukarıda bahsedilen trendler nedeni ile birçok kişinin kendi e-ticaret sitesine sahip olmayı hayal ettiğini söyleyebiliriz. Ancak e-ticaret gibi son derece dikkat ve profesyonellik isteyen bir iş kolunda eğitim almadan sektöre atılmanın intihar etmekten farkı yoktur. Bu nedenle piyasada birçok e-ticaret eğitimi veren kurum vardır.

IBS Türkiye'de E-Ticaret Eğitimi Almanın Farkı Nedir?

IBS Türkiye, yani İstanbul Business School, birçok farklı dalda sertifika eğitimleri veren bir kuruluştur. Dopdolu içeriği ve uzman kadrosu ile iş hayatına atılmak isteyen kişilerin kariyer hedeflerine ışık tutan IBS'de e-ticaret eğitimi almak bir ayrıcalıktır. Çünkü tüm e-ticaret süreçleri hakkında A'dan Z'ye edinilen bilgiler sayesinde online ticaretin incelikleri öğrenilir. Ayrıca tedarik süreçleri ve ürünün son kullanıcının eline geçene kadar atlatılan süreçler hakkında da detaylı bilgiler sağlanır.

IBS Türkiye farkı ile e-ticaret eğitimi almak istiyorsanız, internet sitesinde bulunan sertifika programlarının tarihlerini takip etmenizi öneriyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder