23 Haziran 2014 Pazartesi

Sosyal Medya Uzmanlığında IBS Eğitimleri



Üniversite eğitiminin ardından mesleğinde uzmanlaşmak isteyenlerin tercihi olan sertifika programları, IBS Türkiye farklı ile insanların iş dünyasına daha donanımlı bir şekilde katılmasını sağlıyor. Sadece mesleğinde uzmanlaşmak isteyenleri değil, yepyeni alanlara yönelmek isteyen kişiler için de son derece kaliteli eğitimler sunan İstanbul Business School, sizlere yepyeni bir dünyanın fırsatlarla dolu kapısını aralıyor.

Özellikle son yılların gözde mesleği olan sosyal medya uzmanlığı, üniversitelerde okutulan bir bölüm olmadığı için çeşitli sertifika programları aracılığıyla elde edilen bir meslek konumundadır. Bu nedenle katılacağınız sertifika programının olabildiğince dolu bir içeriğe sahip olması gerekmektedir. Sosyal medya eğitimi almak isteyenler için teorik ve uygulamalı eğitimlerden oluşan bir sertifika programına sahip olan IBS Türkiye, sosyal medya uzmanlığı sertifika programı ile sektörün ihtiyaç duyduğu eğitimli elemanları yetiştirmektedir.

Her biri alanında uzman kişiler tarafından verilen derslerde geçmişten günümüze sosyal medya trendleri, sosyal medyada marka konumlandırılması, kampanya ve kriz yönetimi gibi konularda eksiksiz bir eğitim olanağı yakalayan kursiyerler, sertifikaları sayesinde kariyer basamaklarını hızla tırmanabilirler. Eğer siz de sosyal medya uzmanı olmak istiyorsanız, mutlaka IBS Türkiye eğitimlerini takip etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder