20 Haziran 2014 Cuma

Dijital Pazarlama Eğitimlerinde IBS Farkı

http://www.ibsturkiye.com/sertifika-programlari/dijital-sosyal-medya-pazarlama-egitimi


Teknoloji ve iletişim çağında yaşıyoruz. Hal böyle olunca baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojinin trendlerine ayak uydurmanın gerekliliği ortaya çıkmış oluyor. Özellikle firmalar, markalarını sosyal mecralarda doğru biçimde konumlandırarak kar elde etmeye çalışmak adına ellerinden geleni yapıyorlar. Sosyal medya hesaplarını etkin şekilde kullanarak marka konumlandırmada başarıyı yakalayan firmaların hayatta kaldığı günümüzde, sosyal medya uzmanlığı gibi bir kavram da hayatımıza girmiş oldu.

Üniversitelerin bünyesinde henüz bir sosyal medya uzmanlığı bölümü yok. Ancak dijital sektörün ihtiyaç duyduğu bu açık, sosyal medya uzmanlığı sertifika programı gibi eğitimler sayesinde kapatılmaktadır. Her geçen gün değişen dijital pazarlama tekniklerini kullanarak temsil ettiği sosyal ağlardaki yüzünü çizen sosyal medya uzmanları, sınırlı kaynakları kullanarak sınırsız bir dünyada markalarının fark edilebilir olmaları için uğraşmaktadırlar.

Sosyal medya eğitimi alarak 'sosyal medya uzmanı' unvanını hak eden kişilerin internet trendleri ile çok yakından alakalı olması gerekmektedir. Ayrıca kriz yönetimi becerileri sayesinde sorunlara anlık çözümler üretebilmeleri de son derece önem taşımaktadır. Bir markanın sosyal mecradaki konumlandırmasını yapan sosyal medya uzmanı, yaptığı kampanyalarla, yarışmalarla ve viral ürün reklamları ile marka yararına çalışmaktadır.

Sosyal medya uzmanlığı eğitimi veren IBS Türkiye, kariyerini sosyal medya alanında konumlandırmak isteyen herkesi kendi dünyasına davet ediyor! Eğer siz de hedeflerinizi gerçekleştirmek adına ciddiyseniz, mutlaka IBS ailesine katılmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder