6 Şubat 2014 Perşembe

İBS Eğitimleri

Türkiye’nin gelişmesi ve çok daha başarılı bir ekonomi hayatı için en önemli olay eğitilmemizdir. En başta doğduğumuz günden itibaren özellikle anne ve babalarımızın ayrıca diğer bütün aile büyükleri ve arkadaş ortamlarımız bizleri sürekli yeni şeyler öğrenmeye, kendimizi geliştirmeye iter. Hemen ardından gelen okul hayatı ve genelleme yapmak gerekirse son kademesi olan üniversite hayatımızdan sonra artık iş hayatına girmeye hazır oluruz. Peki bu yeterli midir?


Günümüzün gelişmiş rekabet ortamı yüzünden artık şirketler ve şirketleri yöneten üst düzey yöneticiler bile sürekli eğitimler almaktadır. Sürekli yenilenen dünyada şirketin bulunduğu seviyeyi korumak ve hatta geliştirmek son derece zorlaşmıştır. Teknolojinin sürekli gelişmesi, sürekli yeni eğitimler almamızı ve kendimizi geliştirmemizi gerektirir.

Geleceğin pazarı olarak görülen internet ticaretinde eğer sizlerde yerinizi almak istiyorsanız veya var olan yerinizi geliştirmek istiyorsanız İBS’nin verdiği eğitimleri bir araştırmanızı öneririm. Satış eğitimi ve pazarlama eğitimi alarak sizlerde gelişen dünyada yerinizi alabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.
Pazarlama eğitimi sayesinde sattığınız ürün veya hizmetleri daha kaliteli ve daha karlı hale getirebilir, satış eğitimi sayesinde de satılan ürün veya hizmetleri çok daha fazla satabilir firmanıza katma değer sağlayabilirsiniz.


Genel müdürümün önerisi üzerine gittiğim İBS firmasında aldığım pazarlama eğitimi sayesinde pazarlama departmanında diğer çalışanlara göre daha fazla fark yaratır hale geldim. Satış eğitimi de alırsam gelecekte yönetici olma şansım çok daha artacak diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder