5 Ağustos 2013 Pazartesi

Eğlenceli Duvar Stickerları

Evleri dekore ederken faydalanılan başlıca aksesuarlardan birisi duvar sticker‘dır. Duvarlarınızı boyamak yerine ya da yeni bir duvar kağıdı döşemek yerine duvar sticker ile mobilyalarla bir uyum yakalayabilirsiniz. Örneğin, çerçeveler ile tatlı bir dekor oluşturacak ağaç  şeklinde duvar sticker modeli, evinizde adeta bir aile ağacı oluşturmanıza yardımcı olabilir.
"Genellikle salonda koltuk üzerine yerleştirilen duvar sticker, eğlenceli tasarımlarla kullanıldığı odaya renk katıyor. Duvar sticker çeşitleri arasında uçuşan kelebekler, kuşlar, ağaçlar, yazılar ve şehir silüeti gibi birçok çeşit bulunuyor. İş yerlerinde de oldukça sık kullanılan duvar sticker modelleri çok pratik. Neme ve suya dayanıklı olarak üretilen duvar stickerları uzun yıllar yıpranmadan yapıştırıldığı alanda kalır. Üstelik yapıştırmak istediğiniz alana uygulama yapmak sadece birkaç dakikanızı alacaktır.
Besta Duvar Sticker
Besta Duvar Sticker
Duvar sticker kendinden yapışkanlıdır bu nedenle ek bir yapıştırıcıya ihtiyaç duymazsınız. Tek yapmanız gereken yapıştırılacak alanın tozdan ve yağdan arındırılması olacaktır. Duvar sticker aynı zamanda dolap, fayans, tuvalet gibi istenilen her yerde kullanılabilir.
Besta Duvar Sticker
Besta Duvar Sticker
Yeni doğacak bebeklerine bir oda hazırlayan anne ve babalar büyük bir telaş içine düşerler. Bebeklerinin her zaman en güzel şeylere sahip olmasını isteyen ebeveynler doğacak çocuğun cinsiyetine göre odasını düzenler, minik bebek daha aileye katılmadan önce heyecandan bütün kıyafetlerini alırlar. Bebek odası hazırlarken en çok üzerine düşünülen ayrıntılardan birisi duvarların ne renk olacağıdır. Bebek odaları için uzun yıllar boyunca bordürler kullanıldıysa da duvar sticker modellerinin üretilmesiyle çok eğlenceli bebek odaları hazırlama imkanı doğmuştur. Sizde bebeğinizin odasını kocaman bir zürafa ya da ağaçlar ile donatarak eğlenceli hale getirebilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder