31 Temmuz 2013 Çarşamba

İnsan Kaynakları Eğitimi

Her şey hızla değişirken bu değişime ayak uydurmak için kendinizi sürekli olarak yenilemeniz gerekiyor. Şirketler eleman seçerken pek çok noktaya dikkat ediyorlar. Eğer yeni mezun olduysanız ve iş arıyorsanız pek çok hususa dikkat etmelisiniz.  İş görüşmesine giderken giydiğiniz kıyafet oldukça önemlidir. İş dünyasının en çok sevdiği renk  laciverttir. İlk intibanız olumlu olsun istiyorsanız lacivert giymeye özen gösterebilirsiniz.  Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da aşırı makyaj ve fazla dekolteli kıyafetler tercih edilmemektir. Kendinize duyduğunuz güveni sıkça dile getirmeniz hoş olmaz. Karşınızdaki insan kaynakları yetkilisi eleman tercihini işe uygunluk bazında değerlendirecek. Elbette o işe uygun olduğunuzu kanıtlamak için kendinize güvenin. Fakat bu güveni aşırılığa taşımayın. Yoksa itici bir imaj çizersiniz. Görüşmeye gideceğiniz yer hakkında kesinlikle bir ön çalışma yapın. Bu ön çalışmada şirketin yerini, yaptıkları işleri, duruşlarını vs. öğrenin.

Eğitim Sertifikaları


Bildiğiniz gibi insan kaynakları eğitimi alan kişiler uygun pozisyona uygun kişiyi seçme konusunda eğitim alırlar. Tabi işleri bununla sınırlı değildir.  İşletmelerin verimini artırmak, çalışanların iş tatmini, kalite gibi unsurların artırılmasında insan kaynakları eğitimi önemli yer tutar. İnsan kaynakları sertifika programı bordrolama ve ücretlendirme, eğitim, seçme ve yerleştirme bölümlerini kapsar. Aldığınız eğitimler son derece kapsamlıdır. İnsan kaynakları eğitimi sadece teorik değildir, uygulamalı eğitimlerle de sizi iş hayatına hazırlar.
İBS İstanbul size insan kaynakları eğitimi alma fırsatı sunuyor. İbs’de alacağınız eğitimler sayesinde çok kısa sürede uzmanlaşabilirsiniz. Bu eğitimlerle kariyerinize istediğiniz alanda yön verebilirsiniz. Sertifika programları pek çok kişiyi hayallerindeki işe kavuşturuyor. İBS onlarca sertifika programı ile sizin eğitimizine katkı sunuyor.

İBS


Eğitim alarak kendinizi her alanda eğitebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz işe adım adım yaklaşarak hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Hayallerinizi ertelemeyin ve hemen harekete geçin.  İnsan kaynakları eğitimi ile insanlar hakkında ön seziye sahip olacaksınız. İş görüşmesinde görüşme yaptığınız kişinin o işi yapıp yapamayacağını anında anlayabileceksiniz. Globelleşen dünyada insan kaynakları bölümün yıldızı çok parlak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder